Завантаження ...

Сумські біатлоністи виграли чемпіонат України у с.Яворів Львівської області

Сумські біатлоністи виграли чемпіонат України у с.Яворів Львівської області фото

В останній день чемпіонату України з біатлону серед юніорів та юніорок, що завершився у с.Яворів Львівської області, пройшла змішана естафета.

Вітрові умови на стадіоні були неймовірно складними – серед 48-ми спортсменів у 12-ти командах лише двоє змогли пройти два рубежі без штрафних кіл! А в деяких випадках ми побачили навіть 8-9 кіл штрафу у одного учасника, пише biathlon.com.ua.

Результат переможців, збірної Сумської області, – 8 кіл штрафу на команду – став найкращим показником влучності у цій естафеті! Єва Мартиненко та Ксенія Приходько настріляли сім з цих кіл, а Сергій Супрун та Владислав Чихарь, які й вибороли перемогу, – лише один.

Інший вражаючий показник – золото від срібла відділили більше ніж шість хвилин! І це при тому, що після двох етапів юніорок попереду була друга сумська команда – у складі Валерії Мартиненко та Поліни Пуцко. Більше того: на останньому рубежі на срібло міг замахнутись і Київ, але Данило Большой був менш точним за Миколу Грущака, тому сьогодні у киян бронза.

Третя сумська команда посіла шосте місце, ще одна була 11-ою.

Антирекордом стрільби в гонці став результат спортсменів Волинської області, які вчотирьох змогли закрити лише 10 мішеней з 64 пострілів!

Змішана естафета

1. Сумська обл.-1 (8 кіл штрафу) 1:26:03:31

2. Сумська обл.-2 (15 кіл штрафу) +6:18,86

3. м.Київ (9 кіл штрафу) +6:39,94

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: