Завантаження ...

У Сумах відбувся відкритий чемпіонат з тхеквондо

У Сумах відбувся відкритий чемпіонат з тхеквондо фото

У турнірі з тхеквондо брали участь юнаки та дівчата з Сум, Конотопу, Харкова, Києва. Змагались спортсмени у п’яти вікових категоріях.

Конотопчанин Юрій Дубовенко привіз на турнір своїх спортсменів, пише Суспільне.

“Ми давно вже не їздимо на змагання. Тому змагання дуже важливі. І в залежності як виступлять спортсмени будем орієнтуватися на подальші поїздки”, – розповів тренер з Конотопа Юрій Дубовенко.

“Привезли спортсменів: молодших юнаків, юнаків, кадетів, юніорів. Розраховуємо тільки на перемогу, тільки на “золото”. В принципі, як зазвичай”, – сказав тренер з Харкова Руслан Савченко.

“Ми, як завжди, розраховуємо на перше командне місце. Хочемо зараз щоб наші спортсмени вийшли у той ритм спортивний, який у нас був до війни. Через два тижні у нас буде чемпіонат України серед кадетів та дорослих. Тому це такі підготовчі змагання”, – прокоментував тренер сумського клубу “Школа вищої спортивної майстерності “Зірки Олімпу” Олександр Хоменко.

Сумчани з клубу “Зірки Олімпу” перед початком поділилися очікуваннями від чемпіонату.

“Я розраховую, звісно, на перемогу. Один суперник з Харкова, другий суперник з мого клубу”, – розповів спортсмен Дмитро Нагайцев.

“Це для мене більше як тренування, підготовка до чемпіонату України, який у буде лютому. Тому тут я просто розімнуся так би мовити”, – відповіла спортсменка Єлизавета Мяснянкіна.

У підсумку Єлизавета здобула на турнірі “золото”, Дмитро посів третє місце, проте виступав не у своїй вазі. Всього їхні одноклубники вибороли на відкритому чемпіонаті міста Суми 10 “золотих”, 12 “срібних”, 6 “бронзових” медалей і посіли перше командне місце.

Другими фінішували на турнірі харків’яни. Вони вибороли 9 “золотих”, 9 “срібних” і одну “бронзову” медалі.

Третіми стали кияни зі спортклубу “Олімпік”, на їхньому рахунку два "золота".

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: