Завантаження ...

Свято Олімпійського прапора влаштували в Сумах

Свято Олімпійського прапора влаштували в Сумах фото

На честь Європейського юнацького олімпійського фестивалю в Сумах відбулося Свято Олімпійського прапора.

Святковий захід відбувся в спортивній залі обласної ДЮСШ, в якому долучилися до урочистого підняття Олімпійського стягу юні вихованці з трьох шкіл – ОДЮСШ, СДЮСШОР імені Голубничого та Степанівської школи. Спортсмени взяли участь у естафетах «Веселі старти», привітали учасників фестивалю, побажали їм гарних результатів та вдалих виступів. Вихованці дитячо-юнацько спортивних шкіл із задоволенням взяли участь в естафетах, командних стрибках і “Формулі-1”.

Привітали спортсменів гості нашого заходу: срібна призерка Зимових Олімпійських ігор 1998 року в Нагано, голова Сумського обласного відділення НОК України, Заслужений майстер спорту України з біатлону – Олена Петрова, начальник управління молоді та спорту Сумської обласної державної адмiнiстрації – Євген Походня, начальник відділу фізичної культури та спорту Сумської міської ради – Елизавета Обравіт, начальник Сумського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України – Маслов Владислав, майстер спорту України міжнародного класу– Оксана Шкурат, МСМК з легкої атлетики, багаторазова чемпіонка України зі спортивної ходьби, чемпіонка Європи, бронзова чемпіонка світу зі спортивної ходьби на 50 км, переможниця багатьох міжнародних марафонів Людмила Шелест.

Після урочистої частини заходу всі учасники отримали сувеніри від відділення НОК України в Сумській області та зробили спільне фото на згадку про захід.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: