Завантаження ...

Сум’ян запрошують на зустріч із книжковою ілюстраторкою

Сум’ян запрошують на зустріч із книжковою ілюстраторкою фото

Ілюстрації в книзі – це надзвичайний світ, який захоплює та надихає, доповнює та розширює оповідь. Кожна його деталь має значення, наповнена сенсом, а часом і глибинним символізмом. Якщо ви прагнете довідатися більше про ілюстрування та книговидавництво, запрошуємо до Сумської міської центральної бібліотеки імені Т. Шевченка на зустріч «Як це – обрати книжкову ілюстрацію своєю професією».

Гостя зустрічі – Богдана Давидюк – художниця й ілюстраторка. Практикує стрітарт та стінописи.

Працює з візуальною книжкою, «мікрокоміксами», плакатом. Має досвід співпраці з видавництвами: «Вавилонська бібліотека», ВСЛ, «Свічадо», «П'яний корабель», «Комора», «Комубук» та інші. Окрім того, Богдана співацює з музеєм народної архітектури ім. Климентія Шептицького (Шевченківський гай) та іншими муніципальними інституціями та фестивалями.

Під час зустрічі з Богданою Давидюк ви довідаєтеся про:

- Книгу як цілісний об'єкт, хто і що стоїть за її створенням.

- Досвід роботи Богдани з книгою: від дитячих проєктів до дорослої класики.

- Спосіб роботи ілюстраторки з текстом. Специфіку підходу.

- Книговидавництво в Україні, специфіку професії книжкового ілюстратора.

- Присутність війни у сфері ілюстрації.

Зустріч пройде 3 лютого 2023 р. з 13:00 до 14:30 в Сумській міській центральній бібліотеці імені Т. Шевченка (м. Суми, вул. Нижньовоскресенська (Кооперативна), 6).

Зустріч відбуватиметься оффлайн. Тобто ви зможете фізично прийти в бібліотеку, а також приєднатись через платформу ZOOM.

Щоб стати учасником зустрічі з Богданою Давидюк, просимо заповнити реєстраційну форму (https://bit.ly/3XC643p). Посилання на онлайн-зустріч отримають лише зареєстровані учасники.

Захід проходитиме в межах проєкту «Економічний RestART», організатором якого є ВГО Українська бібліотечна асоціація за партнерства агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks. В межах проєкту бібліотека вже провела низку зустрічей із цікавими лекторами у сфері креативних індустрій, а також отримала нову сучасну літературу в цій галузі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: