Завантаження ...

У Дружбі на Сумщині попрощалися з військовим Ігорем Буліховим

У Дружбі на Сумщині попрощалися з військовим Ігорем Буліховим фото

22 січня, в День Соборності, місто Дружба Шосткинського району прощалось з 45-річним військовослужбовцем Ігорем Буліховим.

Військовослужбовець Ігор Буліхов після важкого поранення помер у лікарні 14 січня. Його ховали 22 січня у рідному місті Дружба, пише Суспільне Суми.

Дружбівчанин Володимир розповідає, що знав Ігоря ще зі шкільних років, бо викладав у нього хімію. Пізніше чоловіки працювали разом на залізниці. "Він був чесним хлопцем, мабуть, тому і пішов воювати, не чекаючи, коли призвуть. Пішов за покликом серця. Він був вірним товаришем, на якого можна було завжди покластися", - розповів Володимир.

А з Віктором Ігор Буліхов працював в одній зміні 15 років. Чоловіки були приймальниками потягів на станції "Хутір Михайлівський". "Ігор родом з Дружби, народився тут, жив тут, а сьогодні ми його проводимо в останню путь. Він був міцною, надійною людиною, на яку можна покластися. Щоб там не було, а у житті у нас всяке буває, він ніколи не кидав і не кинув би. Коли на нашій землі трапилось таке лихо – він не сумніваючись пішов захищати Батьківщину", - розповідає про загиблого Віктор.

Кума Ігоря Людмила розповідає, що у нього залишилась дружина та двоє дітей: "Вані вісім років, а Полінці – шістнадцять. Хто тепер буде піднімати їх на ноги? Скільки ще будуть гинути наші хлопці?".

Поховали Ігоря Буліхова на "Юрасівському" кладовищі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: