Завантаження ...

На війні загинув кіборг із Сум

На війні загинув кіборг із Сум фото

“Клята війна забрала нашого Едуарда Пінчука, директора КУ СОР "Сумський обласний центр відпочинку, оздоровлення, туризму та ВПВ”, - сумну новину повідомило управління молоді та спорту Сумської ОДА.

“Кіборга, захисника, героя, друга, чоловіка, батька, великої світлої справжньої людини.

Едік пройшов ДАП, отримав контузію, повернувшись з АТО, очолив центр. Особисто проводив навчання для дітей та молоді з військової підготовки. Від 24.02, не роздумуючи, став до лав ЗСУ. Був снайпером і вів особистий рахунок у боротьбі з ворогом... Отримав поранення. Брав участь у визволенні Ізюму, Балаклеї, Куп'янська... Завжди в гарячих точках....

Завжди в гарному настрої, завжди оптимістичний, завжди з впевненістю і переконанням інших в тому, що "все буде добре!". І йому завжди вірилося...

Невимовний біль. Сьогодні Україна втратила одного з найкращих із своїх синів. Спочивай з миром, дорогий друже! Не забудемо, не пробачимо!

Управління молоді та спорту Сумської ОДА висловлює найщиріші співчуття родині, рідним і близьким, побратимам, всій молодіжній і патріотичній спільноті...Непоправна втрата(((((“ - йдеться в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: