Завантаження ...

Борці з Сумщини вибороли медалі на турнірі в Ужгороді

Борці з Сумщини вибороли медалі на турнірі в Ужгороді фото

В Ужгороді відбувся Відкритий турнір з боротьби греко-римської "Жменько Memorial - 2023". Змагання відбулись у вікових групах U-17 та U-15. Участь у них взяли сумчани та конотопчани.

"Сумщину на "Жменько Memorial" представляли троє сумчан та шестеро борців з Конотопу. Вони вибороли три "золоті", одну "срібну" і одну "бронзову" медалі", - розповів голова Сумської регіональної федерації з греко-римської боротьби Андрій Алдаєв, пише Суспільне.

У ваговій категорії до 38 кг серед спортсменів до 15 років Олександр Венець з Конотопа у фіналі поступився супернику і здобув "срібну" медаль.

Конотопчанин Богдан Макаровець у вазі до 44 кг виборов "золото". Максим Ревенко з Конотопу у ваговій категорії до 62 кг поступився супернику у чвертьфіналі.

У фіналі вагової категорії до 85 кг конотопчанин Тимофій Химиця здобув "золоту" медаль.

Серед сімнадцятирічних у вазі до 51 кг борець з Конотопа Данило Сущенко поступився супернику у ¼-тій фіналу, а потім виборов "бронзу" у цій ваговій категорії.

У ваговій категорії до 55 кг сумчанин Іван Куксенко посів перше місце. У вазі до 60 кг сумчани Артем Зурнаджян пограв у 1/8 фіналу, а конотопчанин Арсеній Кутіль боровся за «бронзу», але здобути медаль не зміг. Олексій Дяченко з Сум програв сутичку 1/8-ої фіналу у вазі до 71 кг.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: