Завантаження ...

На Сумщині вогонь забрав життя людини

На Сумщині вогонь забрав життя людини фото

19 січня о 07:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку по вул. Миропільська в с. Миропілля, що на Краснопільщині.

На виклик було направлено відділення чергового караулу 28-го державного пожежно-рятувального посту та місцеву пожежну команду с. Мала Рибиця.

На момент прибуття вогнеборців, полум’я охопило перекриття, стіни та покрівлю по всій площі, а також речі домашнього вжитку. Існувала загроза поширення вогню на весь житловий будинок та поряд розташовану господарчу споруду. Через сильне задимлення рятувальники працювали в апаратах для захисту органів дихання. Для безперебійної подачі води, автоцистерни дозаправляли від водонапірної башти, яка знаходилася на відстані до 4 км від осередку горіння.

О 9:30 загоряння вдалося локалізувати та не допустити поширення вогню, о 11:10 витративши на гасіння до 15 т води – повністю ліквідувати.

Під час ліквідації пожежі, співробітники ДСНС виявили тіло загиблої господарки 1930 р. н.

За попередніми висновками фахівців, припустима причина виникнення пожежі – недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

Шановні громадяни, рятувальники вкотре звертаються до вас та закликають уважно слідкувати за станом опалювальних печей та дотримуватися правил при експлуатації електрообігрівальних приладів. Бережіть себе, своїх рідних та близьких, адже виконання елементарних правил безпеки, може врятувати життя, повідомляє ГУ ДСНС України у Сумській області.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: