Завантаження ...

У Сумах п'яний водій врізався у стовп, авто загорілося, а той пішов додому

У Сумах п'яний водій врізався у стовп, авто загорілося, а той пішов додому фото

Патрульні склали чотири адмінматеріали на нетверезого водія, який вчинив автопригоду.

Подія сталася 15 січня, близько 22-ї години, на вулиці В'ячеслава Чорновола. З'ясувалося, що керманич автомобіля ВАЗ не дотримався безпечної швидкості руху та не впорався з керуванням, після чого допустив наїзд на електроопору. Внаслідок автопригоди транспортний засіб загорівся. Небайдужі сумчани, які стали свідками події, витягли чоловіка з-за керма та, викликавши рятувальників та патрульних, взялися гасити полум'я. В цей час керманич легковика залишив місце події та зник у невідомому напрямку. Далі рятувальники ліквідували пожежу.

За наявними поліцейськими базами інспектори встановили особу водія. Ним виявився 22-річний сумчанин. Розшукали його охоронці порядку за місцем мешкання. Чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння та травми, що отримав внаслідок ДТП. Патрульні доправили громадянина до медзакладу, де йому надали допомогу, а також провели огляд на стан сп’яніння. Результат огляду виявився позитивним — 0,7 проміле алкоголю.

Загалом патрульні склали на нього чотири адмінматеріали, а саме за ст. 130 (керування у стані сп'яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) та ст. 139 (Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд) КУпАП.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: