Завантаження ...

Буринська громада попрощалася із захисником Віктором Ночовним

Буринська громада попрощалася із захисником Віктором Ночовним фото

Буринська міська територіальна громада прощалася зі своїм захисником, життя якого перервав ракетний удар.

17 травня 2022 року під час одного із перших масованих ракет ударів з боку країни агресора у навчальному центрі Чернігівської області загинув захисник України, мешканець села Піски Віктор Ночовний.

Місяці сподівань і надії на помилку, місяці туги та журби для усієї родини. Страшні місяці невідомості і безмежної журботи за сином. Серце батька не витримало і він передчасно пішов у вічність.

…Схилившись у доземному уклінні проводжали Віктора родина, далекі і близькі сусіди, друзі, побратими, по зашкарублих обличчях яких текли сльози.

Кожен у хвилини шляху від домівки Віктора до місця його вічного спочинку мав свої думи, які, беззаперечно зводилися до однієї – прощення ворогам за смерть синів і доньок не може бути ніколи.

Звершуючи чин прощення із воїном Віктором, настоятель храму Віри, Надії, Любові та матері їх Софії отець Димитрій звернувся до усіх присутніх вічно берегти у душах, серцях пам'ять про тих, хто у буремні годин став на захист України.

Вклоняємося перед тобою, наш Світлий Воїне за твою любов до українців і України, за твоє палке серце і вірність рідному краю.

Молодшого сержанта Віктора Ночовного похоронили із гідними військовими почестями під звуки Гімну України та прощального салюту.

Місце вічний спочинку захисника України Віктора Ночовного знаходиться на цвинтарі у рідних навіки для нього Пісках, поряд із місце вічного спочинку батька.

Клята війна забрала із однієї родини двох чоловіків…

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: