Завантаження ...

Сумськими дорогами цього року займатиметься КП «Шляхрембуд»

Сумськими дорогами цього року займатиметься КП «Шляхрембуд» фото

Комунальне підприємство виграло тендер на утримання вулично-дорожньої мережі та штучних споруд Сумської міської ТГ у 2023 році.

Відповідний договір між КП «Шляхрембуд» та замовником (департаментом інфраструктури Сумської міської ради) підписано 22 грудня 2022 року.

На виконання вказаних послуг замовником передбачено 42 390 000 грн. , що майже втричі менше за реальну річну потребу. Фактично фінансування залишилося на рівні минулого та позаминулого років, без урахування суттєвого зростання цін на паливно-мастильні матеріали, запчастини, протиожеледні матеріали тощо.

У переліку об’єктів, що підлягають зимовому утриманню, – 70 вулиць (без урахування приватного сектору), літнє прибирання буде здійснюватися лише на 38 вулицях.

Передбачено також утримання мостів та зливоприймальних колодязів.

З повним переліком об’єктів вулично-дорожньої мережі та штучних споруд, що підлягають утриманню у 2023 році на території м. Суми, можна ознайомитися за цим посиланням.

Також окремим договором передбачено надання послуг із зимового утримання доріг у старостинських округах Сумської міської ТГ, а саме – Піщанському та Стецьківському.

Тендер із надання аналогічних послуг на території Великочернечченського та Битицького старостинського округів наразі на стадії завершення. Переможцем по Великочернечченському округу також стало КП “Шляхрембуд”, а Битицький округ обслуговуватиме інший підрядник, повідомляє сайт підприємства.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: