Завантаження ...

На Сумщині вкрали 1,1 млн грн під час ремонту шкільного стадіону

На Сумщині вкрали 1,1 млн грн під час ремонту шкільного стадіону фото

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Великописарівського відділу Охтирської окружної прокуратури 5 січня 2023 року повідомлено про підозру директорові товариства з обмеженою відповідальністю за фактом привласнення 1,1 млн грн бюджетних коштів шляхом службового підроблення (ч. 5 ст. 191 та ч. 2 ст. 366 КК України).

За даними слідства, у жовтні 2021 року між зазначеним директором та відділом освіти, молоді та спорту селищної ради укладено договір щодо капітального ремонту із влаштуванням штучного покриття стадіону Заводської школи Великописарівського району.

На підставі поданих актів виконаних робіт у грудні 2021 року на рахунок товариства замовником оплачено 1,5 млн грн. Однак у ході слідства встановлено, що директор товариства умисно вніс у офіційні документи неправдиві відомості щодо закупівлі матеріалів та обсягів виконаних будівельних робіт. Відповідно до висновку експертів, директор товариства, не виконавши умов договору, незаконно заволодів бюджетними коштами в сумі 1 млн 140 тис грн.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: