Завантаження ...

Роменці провели в останню путь українського захисника Олега Кабанова

Роменці провели в останню путь українського захисника Олега Кабанова фото

Сьогодні, 3 січня, жителі Роменської громади схилили голови у глибокій скорботі. Велике горе об’єднало всіх людей, які зібралися на Алеї Слави, щоб провести в останню путь нашого земляка, солдата військової служби Олега Кабанова.

Загинув український захисник, стрілець-санітар аеромобільного взводу 20.12.2022 під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини, відсічі та стримування збройної агресії рф проти України, в районі бойових дій на території Луганської області. До останнього подиху воїн був на вістрі боротьби за Україну.

Віддати останню шану загиблому захиснику України прийшли – рідні, друзі, керівництво громади, знайомі та небайдужі люди. З гірким смутком несли квіти з чорними та синьо-жовтими стрічками та у тихій молитві схиляли голови у знак глибокої пошани до світлої пам’яті Героя.

«Український захисник, наш земляк Олег КАБАНОВ сміливо та впевнено йшов вперед, день за днем, крок за кроком звільняючи Україну, виборюючи мирне переможне завтра для своїх дітей, для всієї країни. Напевно він обіцяв повернутися, та доля розсудила інакше… Ми доземно вклоняємося його відданості Батьківщині, незламній силі волі та героїзму! Хоробрий воїн Олег залишиться у нашій пам’яті, а вдячність за його самопожертву вічно житиме у наших серцях. Щирі співчуття всім рідним і близьким Героя. Поділяємо ваше горе та сумуємо всією громадою», – зауважив міський голова Олег СТОГНІЙ.

Вічна пам’ять, слава і шана нашому Захиснику!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: