Завантаження ...

У Сумах відбувся відкритий чемпіонат міста з карате

У Сумах відбувся відкритий чемпіонат міста з карате фото

У Сумах відбувся відкритий чемпіонат міста з карате стилю "Вадо-Кай". Змагалися представники трьох шкіл області. Це останній старт каратистів цьогоріч.

Цветана Стеценко — юна каратистка з Глухова. На змаганнях виборола дві "золоті" медалі – одну у ката, а другу у куміте. Мати спортсменки Світлана Стеценко говорить: "Це розвиток, це спорт. Це цілеспрямованість навіть у вісім років. Дитина зайнята — і це найголовніше".

На турнір "Вадо-Кай" із Сум та Глухова зібралися 170 спортсменів від чотирьох до вісімнадцяти років, пише Суспільне Суми.

"Вивезли новачків. Тих новачків, які не потрапили ні до яких змагань в цьому році. Деякі тільки пів року або декілька місяців займаються. Тому це для обкатки, для "обстрілу" гарні змагання", — каже Олег Лапа, тренер клубу "Додзьо" (м. Глухів).

"Закінчуємо сезон, рік. І останні змагання у нас – це, як завжди, місто Суми. Приїхали великою командою – 35 осіб. Команда досить велика. Приїхали перемагати", — додає Ігор Кучер, тренер клубу "Самурай" (м. Глухів).

"Вони усі у своїй категорії дуже стараються. Не можна сказати, що категорія чотири роки — це краще, або вісімнадцять краще. В кожній категорії вони супер. В кожній категорії є свій чемпіон — говорить Олена Зацарна, тренерка клубу "Вадо-Кай" (м. Суми).

Усього спортсмени протягом змагального дня розіграли 57 комплектів нагород у ката та куміте. Перше командне місце у підсумку посіли вихованці сумського клубу "Вадо-Кай". Другими завершили змагання каратисти глухівського клубу "Самурай". Каратисти клубу "Додзьо" з Глухова посіли трете командне місце.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: