Завантаження ...

У Сумах на благодійному ярмарку збирали кошти для захисників України

У Сумах на благодійному ярмарку збирали кошти для захисників України фото

У Сумах відбувся благодійний різдвяно-новорічний мистецький проєкт «Різдвяні історії», на якому збирали кошти для захисників України.

Проєкт створено та реалізовано відділом культури та Центром культури і дозвілля за підтримки Сумського фахового коледжу мистецтв і культури імені Дмитра Бортнянського та торговельного центру «Мануфактура».

На благодійному ярмарку представили роботи, виготовлені охочими сумчанами в рамках фестивалю новорічних поробок, що проводився відділом культури протягом грудня.

Організатори вручили дипломи та солодкі подарунки тим учасникам проєкту, чиї роботи журі визнало найкращими. Усього нагороджували по чотирьох номінаціям.

Відвідувачі також змогли взяти участь у майстер-класах, переглянути концерт, придбати вироби або просто задонатити на підтримку ЗСУ.

«Приємно, що до проєкту долучилися і дорослі, і діти. Ми робимо великий внесок у благу справу. Дякую всім, хто долучився до акції. Сподіваюсь, що ми зможемо допомогти нашим військовим, які захищають Україну. І в новорічні свята обов’язково загадуємо бажання – перемогти. І Перемога буде за нами!» – зазначила начальник відділу культури Наталія ЦИБУЛЬСЬКА.

Поробки були виставлені на продаж, кошти будуть направлені на придбання апарату УЗД для польового госпіталю 128-ої окремої гірсько-штурмової бригади, яка воює на бахмутському напрямку. Вартість апарату – 260 тис. грн, 130 тис. грн вже було зібрано. На благодійному ярмарку вдалося зібрати майже 10 тис. грн.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: