Завантаження ...

Сум’янин отримав ножем посеред вулиці, рознімаючи бійку

Сум’янин отримав ножем посеред вулиці, рознімаючи бійку фото

Вдень, біля одного з магазинів на вулиці Холодногірська в обласному центрі, сталася бійка. Перехожий, помітивши, що чоловік б'є жінку, вирішив заступитися за останню, а натомість отримав удар ножем.

Днями до поліції надійшло повідомлення від свідків про те, що біля магазину на вулиці Холодногірська сталася сварка, яка потім переросла у бійку. По приїзду слідчо-оперативної групи на місце події, правоохоронці з'ясували, що спочатку між чоловіком та жінкою сталася словесна сварка, в ході якої 43-річний чоловік вдарив 33-річну жінку кулаком в обличчя.

Побачивши це, 44-річний перехожий, який знаходився поряд, зробив зауваження дебоширу стосовно його протиправної поведінки. В ході словесної перепалки, зловмисник наніс йому удар в обличчя, від якого останній впав на землю. А коли став підійматись, підозрюваний вийняв з кармана ніж та наніс йому удар.

Правоохоронці затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчими Сумського районного управління поліції під процесуальним керівництвом прокуратури чоловіку повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: