Завантаження ...

На Сумщині 15 грудня на пожежі загинув чоловік

На Сумщині 15 грудня на пожежі загинув чоловік фото

15 грудня о 19:27 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу в приватному житловому будинку в с. Жихове, Шосткинського району.

На місце виклику прибула добровільна пожежна команда з даного села та, подолавши відстань близько 21 км, прибуло чергове відділення 36-го державного пожежно-рятувального посту із смт Зноб-Новгородське.

Як було встановлено, вогонь охопив житловий будинок по всій площі. Ускладнювало ситуацію те, що будівля була дерев’яна. О 20:22 вдалося локалізувати загоряння, запобігши його подальшому поширенню. Та щоб повністю приборкати пожежу довелося розбирати конструкції для виявлення прихованих осередків горіння. У будинку було виявлено тіло загиблого чоловіка 1960 р.н. О 22:54 загоряння повністю приборкали.

Припустима причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. Рятувальники вкотре застерігають громадян обігрівати оселі відповідально - слідкуйте, щоб в стінах печей і димарів не було тріщин; не допускайте перегріву печей; впродовж опалювального періоду очищайте димоходи; перед топковими дверцятами повинен знаходитися металевий лист розміром – 50х70 см.; не користуйтеся для розвалювання легкозаймистими рідинами та не залишайте опалювальну піч без нагляду.

Пам’ятайте, лише неухильне дотримання правил пожежної безпеки збереже ваше життя та майно від вогню!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: