Завантаження ...

У Сумському районі поліція вилучила гранатометний постріл, який знайшли діти

У Сумському районі поліція вилучила гранатометний постріл, який знайшли діти фото

До Сумського районного управління поліції за минулу добу надійшло два повідомлення про виявлення вибухонебезпечних предметів в селах Степанівка та Журавка. На місця подій відразу виїхали представники вибухотехнічного відділу ГУНП в Сумській області, провели огляд та вилучили небезпечні предмети.

До поліції надійшло телефонне повідомлення з села Степанівка Сумського району, про те, що місцеві діти на території населеного пункту зайшли снаряд ГП-25 від підствольного гранатомету.

Прибувши за вказаною адресою, спеціалісти вибухотехнічного відділу визначили, що боєприпас є надзвичайно небезпечним. Сапери поліції вилучили його та вивезли за межі населеного пункту для знищення.

З села Журавка Сумського району до поліції зателефонував місцевий житель та повідомив, що біля покинутої ферми з грунту стирчить мінометна міна. Прибувши за викликом, вибухотехніки оглянули територію та з обережністю витягли з мерзлої землі хвостову частину від міни 82 калібру, яка залишилася після вибуху снаряду, і не є небезпечною. 

Враховуючи те, що обстріли Сумської області рашисти не припиняють, українцям варто   бути надзвичайно пильними і обережними. Радимо людям, у випадку виявлення будь-яких боєприпасів їх не чіпати. Обов’язково, про виявлення підозрілих і вибухонебезпечних предметів, повідомляйте представників місцевої влади, сільських чи міських голів, військових, поліцію чи рятувальників. З’ясувати ступінь небезпеки  знахідки зможе лише фахівець.

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: