Завантаження ...

У Сумах стартував проєкт «Економічний RestART»

У Сумах стартував проєкт «Економічний RestART» фото

У центральній міській бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка стартував проєкт «Економічний RestART».

Він має на меті надати креативній молоді та підприємцям, що працюють у сфері креативних індустрій та проживають у Сумській області, можливість для професійного розвитку в рідній громаді.

У межах проєкту планується проведення освітніх заходів для підприємців та молоді:

- лекції для молоді про те, які є професії у сфері креативних індустрій;

- освітні лекції для креативних підприємців щодо того як розвинути власний бізнес;

- мотиваційні та надихаючі зустрічі із представниками креативних індустрій;

- проведення ідеатону із розробки ідей щодо того як простір бібліотеки зробити ментально привабливим та ресурсно забезпеченим для креавтиних підприємців міста;

- проведення конкурсу мотиваційних листів для відбору молоді та підприємців, яким буде подаровано освітній онлайн-курс у сфері креативних індустрій (планується обрати 3 переможців).

Стати учасником проєкту може будь-який підприємець, що працює в творчому напрямку, чи молодь, яка хотіла б освоїти нову професію в креативній індустрії.

Детальна інформація про заходи розміщуватиметься на сайті бібліотеки та її сторінках у соціальних мережах https://www.facebook.com/librarysumy.

Проєкт «Економічний RestART», організатором якого є ВГО Українська бібліотечна асоціація за партнерства агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks, триватиме до кінця лютого 2023 року.

У межах його реалізації бібліотека отримає нові книги з креативних індустрій, ноутбуки, меблі та інше обладнання задля розвитку креативного сектору в місті, а працівники книгозбірень – пройдуть спеціалізоване навчання.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: