Завантаження ...

Директор сумського “Шляхрембуду” хоче більше грошей

Директор сумського “Шляхрембуду” хоче більше грошей фото

Директор КП “Шляхрембуд” Олександр Вегера публічно звернувся до мера Сум Олександра Лисенка.

“Звернення до міського голови Сум Олександр Лисенко, директора департаменту інфраструктури Сумської міської ради Олександра Журби, депутатів Сумськой міської ради.

У зв’язку з переходом інфраструктури обласного центру на жорсткі графіки подачі електроенергії, світлофорні об’єкти в місті практично втратили свою функцію, що в зимовий період може призвести до повного хаосу на дорогах.

Ми вже бачимо наслідки – кількість ДТП на дорогах Сум (у тому числі із важко травмованими та загиблими) суттєво збільшилась. Вважаю за необхідне виділити з бюджету громади кошти для встановлення на світлофорних об’єктах засобів безперебійного живлення.

Окрім цього, вкрай необхідно направити додаткове фінансування на придбання соляних потиожеледних матеріалів, які подорожчали більш ніж у 10 разів. Нажаль проектом бюджету на 2023 рік ці витрати не передбачені, хоч КП “#Шляхрембуд” заздалегідь надавало всі необхідні розрахунки.

Адже своєчасна та ефективна обробка доріг протиожеледними матеріалами в зимовий період – це також питання безпеки дорожнього руху.

Директор КП СМР “Шляхрембуд” - Олександр Вегера!”, - написав посадовець у фейсбуці.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: