Завантаження ...

У Ромнах рецидивіст напав на пенсіонерку заради гаманця

У Ромнах рецидивіст напав на пенсіонерку заради гаманця фото

Слідчі Роменського районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Роменської окружної прокуратури оголосили про підозру неодноразово судимому 43-річному чоловіку, який вчинив напад на 83-річну жительку району.

До поліції надійшло повідомлення про те, що до будинку літньої жительки одного із сіл Роменського району вдерся невідомий, напав на неї та поцупив гаманець з грошима.

В ході подальшої перевірки правоохоронці встановили, що до даної події причетний 43-річний житель міста, який вже неодноразово був судимий за корисливі злочини. Під час розслідування було встановлено, що зловмисник проник до будинку потерпілої. Та, нишпоривши по кімнатах, знайшов гаманець з грошима, який забрав собі. Далі, він почув, як до будинку зайшла господарка. Тож, довго не думаючи, чоловік застосував до неї фізичну силу та вимагав повідомити, де ще зберігаються гроші.

«Наразі підозрюваний затриманий та перебуває під вартою, а за даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Слідство триває», - коментує Михайло Ільницький, тимчасово виконуючий обов'язки начальника Роменського районного відділу поліції.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: