Завантаження ...

Олену Петрову переобрали головою обласного відділення Національного олімпійського комітету

Олену Петрову переобрали головою обласного відділення Національного олімпійського комітету фото

2 грудня у Сумах відбулася ХІІІ звітно-виборна Асамблея ГО «Відділення Національного олімпійського комітету України у Сумській області».

Вона зібрала делегатів від спортивних федерацій з олімпійських видів спорту, ЗМІ, олімпійців, ветеранів спорту, представників ФСТ, органів управлінь, МОН України та інших.

На початку конференції були вручені подяки від Національного олімпійського комітету України кращим спортивним діячам за вагомий внесок у розвиток олімпійського руху. Далі був звіт голови відділення НОК України в Сумській області про роботу відділення за період 2018-2022 роки, який визнали задовільним. Олена Петрова подякувала всім членам відділення НОК України в Сумській області, які склали свої повноваження за плідну роботу з розвитку олімпійського руху.

Новообраний склад членів відділення НОК України в Сумській області на період 2022-2026 рр. більшістю голосів підтримав кандидатуру на посаду голови відділення Петрову Олену Юріївну, один – утримався.

Також були обрані склад Виконавчого комітету (15 осіб), ревізійної комісії (3 особи), заступник голови (Владислав Маслов) та Відповідальний секретар відділення (Юлія Лозова).

Нагадаємо: срібна призерка Олімпійських ігор 1998 року з бітлону, почесна громадянка м. Суми Олена Петрова є головою Відділення Національного олімпійського комітету України у Сумській області з 2011 року.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: