Завантаження ...

У СумДУ запрацювали пункти освітньої незламності

У СумДУ запрацювали пункти освітньої незламності фото

З метою організації якісного освітнього процесу студентський ректорат Сумського державного університету спільно з навчально-науковим інститутом бізнесу, економіки і менеджменту СумДУ ініціював створення «Пунктів освітньої незламності» для здобувачів вищої освіти та викладачів.

Приміщення забезпечені безперебійним енергопостачанням та інтернетом, тож у відвідувачів є можливість виконувати навчальні завдання, не відволікаючись на відключення електроенергії та маючи постійний доступ до міжнародної комп'ютерної мережі. 

Пункти освітньої незламності працюють в головному кампусі СумДУ щоденно з 9:00 до 19:00.  Для їх відвідування потрібно попередньо записатися, заповнивши гугл форму. Реєстрація займе всього кілька хвилин.

До пунктів освітньої незламності приходять як студенти, так і викладачі.

«Через постійні відключення світла вдома не завжди є можливість працювати. Сьогодні я вперше відвідала таку чудову аудиторію незламності. Дуже задоволена й вдячна, що маю тут світло, інтернет та якісний зв’язок зі студентами», – поділилася враженнями відвідувачка пункту освітньої незламності, викладачка кафедра фізіології науково-навчального медичного інституту СумДУ Зоя ЛЕВЧЕНКО.

У залежності від потреби планується збільшення кількості пунктів освітньої незламності, їх облаштування  в інших локаціях СумДУ.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: