Завантаження ...

У Сумському обласному кардіодиспансері новий керівник

У Сумському обласному кардіодиспансері новий керівник фото

Ним став Олександр Русанов. Розпорядження про його призначення виконуючим обов’язки директора КНП СОР «Сумський обласний клінічний кардіологічний диспансер» з 30 листопада до закінчення терміну дії воєнного стану, введеного в Україні, підписав голова Сумської обласної ради Віктор Федорченко.

Представляючи нового керівника, Віктор Михайлович привітав його з призначенням, водночас сказав, що це – величезний і відповідальний тягар не лише за діяльність підприємства, а й за колектив.

«Медицина – це конкуренція. Аби вижити ваш колектив має отримувати нові пакети від НСЗУ, закуповувати обладнання, надавати допомогу жителям області на виїздах, розвиватися, отримувати вчасно зарплату і бути на високому рівні. Було багато пропозицій щодо об’єднання кардіодиспансеру з іншими обласними медичними закладами, але ми не пішли на це, бо розуміємо, що таке підприємтсво має бути окремим центром. Упевнений, ви будете плідно працювати. А ми, зі свого боку, допомагатимемо розв’язувати проблеми», - наголосив Віктор Федорченко.

Начальник відділу контролю за ефективністю об’єктами спільної власності, депутат обласної ради Микита Баня наголосив, що умови, створені для пацієнта, мають бути конкурентоспроможними, адже вони обирають якість та сервіс. І саме ставлення пацієнтів до медичного закладу – це головний критерій роботи. Тож вона має бути побудована так, щоб не було скарг, а була довіра.

Контракт новому керівнику вручив начальник Управління майном обласної ради Олександр Бутирський, який побажав йому плідної роботи.

Олександр Вікторович подякував за довіру, запевнив, що спільно з колективом буде працювати над конкурентоспроможністю і розвиватиме заклад, хоча й розуміє, що легко не буде. «Ми – одна команда, - сказав новий очільник, - і завдячуючи високій кваліфікації нашого медичного персоналу, нам все вдасться. Ми маємо вижити і перемогти, бо маленька перемога нашого закладу – це маленька частина загальної перемоги України».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: