Завантаження ...

У Сумах попрощалися з військовим Віталієм Петренком, який загинув на Донеччині

У Сумах попрощалися з військовим Віталієм Петренком, який загинув на Донеччині фото

Суми попрощалися з загиблим за Україну Віталієм Петренком. Життя захисника обірвалося через 11 днів після його 48-річчя.

Після відспівування у Свято-Вознесенському храмі, з чоловіком прийшли попрощатися на баранівське кладовище його родичі, військові побратими, друзі і колеги, пише Суспільне.

Друг загиблого Михайло Гордієнко розповідає, що вони працювали разом багато років. "Дуже-дуже відповідальний, гарний, дуже добре людина була", - говорить про Віталія він.

"Неодноразово нам допомагав, він гарний електрик був. Коли у нас був ремонт, він нам всю проводку робив, так що у нас є спогади дуже гарні. Чоловік з ним довго працював, спілкувалися ми. Був такий дружній, хороший", - розповідає знайома загиблого, Віра Гордієнко.

"Завжди до всього ставився добросовісно, поважав усіх близьких. Працював до цього електриком, потім пішов в ЗСУ за контрактом", - говорить Валерій Хряпін.

Сусіди загиблого розповідають, що у нього залишилися дружина і двоє дітей. "Хороший як сусід був, чуйний. Вони взагалі дуже хороші люди", - говорить сусідка загиблого Людмила Шамрай.

Віталій Петренко служив старшим навідником ракетних військ і артилерії. Він загинув в Донецькій області 22 листопада.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: