Завантаження ...

Глухівський пасічник робить окопні свічки для українських воїнів

Глухівський пасічник робить окопні свічки для українських воїнів фото

84-річний Григорій Гречаний має власну пасіку і, відповідно, віск. Тому і вирішив допомогти військовим з окопними свічками.

Каже, що першу партію вже передав захисникам. На своїх свічках пан Григорій прикріпляє записку з номером телефону, просить телефонувати, якщо у користувачів виникнуть питання чи пропозиції. Підписується поважний глухівчанин у стилі воєнного часу – обрав собі позивний «ГІГ-84» (від Григорій Іванович Гречаний, 84 роки).

А от пустих бляшанок йому бракує.

Тому пан Григорій приніс у Глухівську міську раду показати свої окопні свічки і попросити пораду, з ким із волонтерів йому краще зв’язатись, щоб об’єднати зусилля.

Поважна літня людина прийшла не скаржитись чи розповідати про тяжкі побутові умови з відключенням світла, води, тепла, а шукати спосіб для більш ефективної допомоги армійцям.

До речі, свого часу Григорій Іванович ГРЕЧАНИЙ був у Глухові легендою карного розшуку. Тому і звик вирішувати питання швидко і по суті.

Цю мотивуючу історію розказала відома глухівська журналістка Оксана Коваленко. Також вона повідомила, що волонтери ГО «Допомога м.Глухів» забезпечать пана Григорія зібраними бляшанками.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: