Завантаження ...

У Шостці 25 листопада провели в останню путь захисника України

У Шостці 25 листопада провели в останню путь захисника України фото

Сьогодні, 25 листопада, у Шостці попрощалися Сергія Гоя, який загинув 17 листопада на території Донецької області. Загинув за мирне життя кожного з нас…

«Сергій (Серик) назавжди залишиться в наших серцях життєрадісним, веселим, доброзичливим і усміхненим!», - такими словами проводжають Героя у засвіти його близькі та родичі...

Низький уклін Воїну Світла.

Вічна пам’ять і вічна шана!

 

Наш земляк Сергій Михайлович Гой народився 24 грудня 1993 року у Шостці, де пройшло його дитинство та юність. Хлопчик навчався в загальноосвітній школі № 4, а у 2011 році вступив до Шосткинського вищого професійного училища (після закінчення якого отримав професію електрогазозварника). Амбітний і наполегливий юнак не зупинився на досягнутому, здобувши кваліфікацію «Агротехніка, молодший спеціаліст. Виробництво і переробка продукції рослинництва») на базі Моловисторопського коледжу Сумського національного аграрного університету. Сергій Гой брав активну участь у навчальних заходах, отримав сертифікат учасника ІІ етапу наукових робіт зі спеціальності «Агрономія». 2017-2019 роки Сергій присвятив здобуттю статусу бакалавра, а через рік став магістром Сумського національного аграрного університету.

За спогадами близьких, молодого чоловіка завжди надихала любов до природи. Він мріяв заснувати розкішний сад, побудувати великий і затишний будинок, натхненно працювати на рідній землі під мирним небом. Сергій дуже любив квіти і власноруч вирощував їх. Захоплювався їздою на велосипеді. Його вабило все, що пов’язане з природою рідного краю – рибалка, збирання грибів, землеробство. Сергій був широкої душі людиною, даруючи турботу та допомогу рідним і близьким. Завжди приходив на допомогу. Посмішка ніколи не сходила з його обличчя… «Життєрадісний, дуже любив життя. Мав багато друзів, яких завжди підтримував», - згадують рідні полеглого Героя.

З 2021 року чоловік працював на одному з підприємств Києва. У вересні цього року добровільно вступив до лав ЗСУ та став на захист України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: