Завантаження ...

Стартував чемпіонат Сумщини з футзалу

Стартував чемпіонат Сумщини з футзалу фото

У неділю, 20 листопада, відбулося 4 гри першого туру Вищої ліги чемпіонату Сумської області з футзалу, повідомили в Асоціації футзалу Сумщини.

«Lex-VSK» — «Сумиобленерго» 1:1 (1:0 )

Голи:Черток (25) а/г – Сердюченко (32)

Відкривали Зимовий чемпіонат команди «Lex-VSK» та «Сумиобленерго». В напруженому поєдинку переможця виявити не вдалося. На останній секунді першого тайму Черток зрізав м’яча у свої ворота, тим самим дозволивши підопічним Валерія Шепеля повести в рахунку. Відігратися «енергетики» зуміли на 32 хвилині, класним ударом в дев’ятку відзначився Сердюченко. Більше команди забити не змогли, хоча моменти були у обох воріт.

«Третій тайм» — «Технологія-Агросвіт» 2:2 (0:0 )

Голи: Новіков (31), Курило (35) – Головлев (31), Прощенко (50)

Другими на майданчику Легкоатлетичного манежу грали «Третій тайм» та «Технологія-Агросвіт». Досить цікавим вийшло протистояння, тримаючи вболівальників в напрузі до останньої хвилини. Довго довелося чекати першого голу в грі, та все ж на 31 хвилині Головлев замкнув дальню стійку і вивів свою команду вперед. Та наступною ж атакою Новіков відновлює паритет, а згодом після грубої помилки голкіпера «Технології-Агросвіт», Курило відправляє «круглого» в порожні ворота номінальних гостей. Мінімальна перемога підопічних Пасько трималася до останньої хвилини матчу, та гра з п’ятим дала свої плоди, і Прощенко за 11 секунд до фінальної сирени зрівнює рахунок. Тож бойова нічия 2:2!

«Україна» (Токарі) — «Сумихімпром-СДПУ» 2:4 (0:2)

Голи: Чухненко (50, 50) – Сенченко (22), Гавриленко (25), Балухта (45), Власенко (46)

На 44 хв. Суходуб («Україна» Токарі) не реалізував пенальті.

Напевне найбільш непередбачуваний результат недільних ігор. Досить непоганий підбір гравців має «Україна» Токарі і здавалося, що з наймолодшою командою Вищої ліги проблем виникнути не повинно. Та підопічні Ігора Кравченка вкотре довели, що в футзал грає команда, а не окремі виконавці. Шалена самовіддача і впевнена гра Балухти(голкіпер СДПУ) вилилися в переможні 4:2 для команди «Сумихімпром-СДПУ»

«CompService» — «Сумигаз» 4:4 (1:0 )

Голи: Тюрін (25), Пархоменко (27), Журба (32), Маценко (35) – Бабинін (41,42), Расторгуєв (43), Хомич (43)

І завершали серію недільних матчів Вищої ліги протистояння «КомпСервіса» та «Сумигаз». Обережно розпочали команди перший тайм, можливо більш активнішими були гравці «Сумигазу». А номінальні господарі терпеливо очікували свого моменту. Та дочекалися його на 25 хвилині, Тюрін забив гол в роздягальню. А в другій половині гри «CompService» взагалі витиснув максимум зі своїх моментів, та за 10 хвилин до кінця гри вів з рахунком 4:0! А потім стався цікавий момент, в Манежі вимкнули світло, та склалося враження, що це виключили «КомпСервіс», чотири пропущені м’ячі за дві хвилини – просто щось неймовірне! Вже зараз можна сказати, що ця гра буде претендувати на номінацію «камбек чемпіонату».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: