Завантаження ...

У Сумах на пожежі загинула жінка (відео)

У Сумах на пожежі загинула жінка (відео) фото

22 листопада о 17:21 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу в приватному житловому будинку по вул. Басівській в м. Суми. На місце виклику прибув черговий караул 2-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Як було встановлено, горіння відбувалося в одній із кімнат будинку. Через сильне задимлення вогнеборцям довелося працювати у захисних апаратах на стисненому повітрі. У кімнаті, де знаходився осередок горіння було виявлено тіло загиблої жінки.

О 17:57 загоряння локалізували, запобігши подальшому поширенню вогню на всю будівлю. Щоб повністю приборкати полум’я, здійснювалася проливка водою прихованих осередків горіння, у тому числі на горищі. О 20:08 пожежу ліквідували.

Як було встановлено, загиблою виявилася господарка будинку 1950 р.н.. Також постраждала її знайома 1947 р. н., яка за попередніми даними, на момент виникнення пожежі знаходилася в будинку. Постраждалу після надання необхідної допомоги медпрацівники доправили до лікарні.

На місці пожежі працювала слідчо-оперативна група. На даний час причина загоряння з’ясовується, повідомляє Головне управління ДСНС України у Сумській області.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: