Завантаження ...

У Сумах відкрилися "Пункти Незламності"

У Сумах відкрилися "Пункти Незламності" фото

У Сумах та області відкрилися "Пункти Незламності" на випадок чергових атак ворога.

У місті Суми та області відкрилися "Пункти Незламності" - місця з гарантованим тепло- та водопостачанням, інтернетом та електроенергією на випадок нових масованих атак ворога, які можуть дестабілізувати енергосистему України. Там також можна буде відпочити та підзарядити мобільні пристрої. Крім того, такі пункти обладнані аптечками та місцями для мам з дітьми. 

 

"План росії – будь-що залишити жителів України без електроенергії, світла та тепла. В разі аварійного відключення електроенергії більш ніж на 24 години, Пункти Незламності стануть острівком безпеки, стабільності, тепла та нашої єдності, які функціонуватимуть цілодобово і безкоштовно для тимчасового перебування", - йдеться на сайті ініціативи. 

 

Комплектування та функціонування "Пунктів Незламності "здійснюється з урахуванням наявного ресурсу органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування. Деякі з них обладнані генераторами: там послуги з тепло- та енергопостачання будуть гарантовано безкоштовними, вартість інших — на розсуд власників. 

"Пункти" розташовуватимуться у закладах освіти, будівлях органів влади тощо. Час перебування у них — необмежений, вміщувати вони можуть від 40 до 500 осіб. 

Дізнатися про ініціативу більше та переглянути адреси розташування "Пунктів незламності" можна за посиланням

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: