Завантаження ...

Бійці з Сумщини відзначилися на чемпіонаті України

Бійці з Сумщини відзначилися на чемпіонаті України фото

19-й чемпіонат України з фунакоші шотокан карате проходи в Черкасах 19-20 листопада.

Збірна Сумщина вперше стала третьою в командному заліку. У складі нашої команди виступали представники сумської КДЮСШ “Авангард”, СумДУ, машколеджу (тренер Лозовий Анатолій), сумських клубів “Терра-Будо”, “Зірки карате” (тренер Гутенко Віталій) та “Кристал” з Конотопа (тренер Пономарьов Артур). Наші бійці здобули 7 золотих, 7 срібних та 11 бронзових медалей.

Чемпіонами та призерами в різних категоріях юнаків та юніорів стали:

Ката: 1 місце – Бондаренко Кіріл та Жданова Дарина (Конотоп), Пузь Костянтин та Фоменко Таїсія («Терра»). 2 – місце Загородній Матвій (Конотоп), Сапіч Дмитро («Терра»). 3 місце – Мурашковський Іван та Руденко Емілія («Зірки карате», Суми), Цебінога Нікіта («Терра»).

Куміте: 1 місце – Руденко Емілія та Мурашковський Іван («Зірки карате»), 2 місце – Жданова Дарина (Конотоп), Руденко Емілія, Шевельов Артем та Клімов Теодор («Зірки карате»), 3 місце – Загородній Матвій (Конотоп), Мурашковський Іван, Мохова Вікторія та Недошивкін Максим («Зірки карате»).

Серед дорослих спортсменів 2 місце в ката і 3 місце в куміте здобув Івченко Сергій («Терра») та 3 місце в ката посів Пузь Костянтин («Терра»).

У командному куміте серед юнаків 13-14 років 1 місце посіла команда з Конотопа (Бондаренко Кіріл, Загородній Матвій та Власов Назар), серед юніорів 15-17 років 3 місце у «Терри» (Пузь Костянтин та Цебінога Нікіта), серед молоді 18-21 рік 3 місце у збірної «Терри» і «Зірок карате» (Івченко Сергій, Пузь Костянтин, Троценко Іван та Клімов Теодор).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: