Завантаження ...

Сумський обласний центр екстреної медичної допомоги отримав 6 сучасних реанімобілів

Сумський обласний центр екстреної медичної допомоги отримав 6 сучасних реанімобілів фото

Сумський обласний центр екстреної медичної допомоги отримав 6 сучасних реанімобілів, оснащених всім необхідним, щоби якісно надавати допомогу в будь-який ситуаціі: при поранення, травмах, інших критичних станах.

Це стало можливим завдяки ініціативі першої леді Олени Зеленської по збору коштів на фандрейзинговій платформі UNITED-24.

У вересні у рамках цього проєкту наша служба “103” вже отримала 4 спеціалізовані автомобілі швидкої медичної допомоги на базі «CITROEN JUMPER».

З початку повномасштабного вторгнення за рахунок коштів державного бюджету, від благодійників, приватних підприємств і волонтерів Центр вже отримав 32 автомобілі, повідомив голова ОВА Дмитро Живицький.

Окрім цього, вручили 105 сумок-рюкзаків, укомплектованих всім необхідним, для надання екстреної допомоги. Вони легкі та зручні у використанні і дозволяють надати максимальний об’єм екстреної медичної допомоги постраждалим.

По медичному автомобілю на базі “Mersedes benz” отримали Сумська обласна клінічна лікарня та Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди. Надати відповідну допомогу пообіцяв Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, перебуваючи з візитом на Сумщині.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: