Завантаження ...

Сьогодні на Сумщині проведуть в останню путь п'ятьох захисників

Сьогодні на Сумщині проведуть в останню путь п'ятьох захисників фото

На Сумщині 18 листопада попрощаються з п'ятьма військовослужбовцями. Про це повідомили в Сумському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.

У Лебедині поховають старшого солдата, командира бойової машини-командира відділення механізованої роти механізованого батальйону Богдана Богданова. Він загинув 30 травня під час ракетного удару в районі населеного пункту Миколаївка. О 12.00 відбудеться відспівування в церкві Успіння Пресвятої Богородиці. О 14.00 — поховання на Олександрівському кладовищі, пише Суспільне.

В останню путь проведуть солдата, старшого водія-гранатометника відділення охорони взводу охорони роти охорони батальйону логістики Олександра Матюху в Білопіллі. Прощання розпочнеться об 11.00 в Центрі дозвілля "Україна". О 12.00 — поховання на Центральному кладовищі. Олександр загинув в результаті артилерійського обстрілу під час виконання бойового завдання в Луганській області.

З солдатом, стрільцем-снайпером парашутно-десантної роти парашутно-десантного батальйону Сергієм Свинарьовим попрощаються в Нижній Сироватці. Початок — о 12.30. Він загинув 29 жовтня від поранень під час бойових дій в Луганській області.

У Шостці попрощаються з старшим сержантом, командиром стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону Романом Журою. Об 11.00 відбудеться відспівування в Центрі культури та дозвілля. О 12.00 — поховання на Алеї Слави кладовища Артемівського мікрорайону. Він загинув 13 листопада від поранень, отриманих в Донецькій області.

Юрія Мітіна почнуть відспівувати у Глухові в Трьох-Анастасіївському соборі об 11.00. Прощання розпочнеться о 12.00 на Вознесенському кладовищі м. Глухів. Він був старшим солдатом, стрільцем стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону. Загинув від поранення під час боїв в Донецькій області.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: