Завантаження ...

Сумські військові не бачать ознак можливого наступу росіян на Сумщину (відео)

Сумські військові не бачать ознак можливого наступу росіян на Сумщину (відео) фото

Протягом останніх днів серед населення ширилися меседжі про те, що ворог збирається наступати саме на сумському напрямку. Всі ці повідомлення перевіряють сумські військові шляхом проведення повітряної розвідки, співпраці з розвідниками та багатьма іншими методами.

Підтвердження таким повідомленням ми не знайшли, повідомив керівник оператвино-тактичного унггрупування "Суми" Олександр Нестеренко.

"Окрім того, учора ми задіяли декілька своїх резервів, які здійснили марш своїм ходом до певних населених пунктів області, вийшовши на певні рубежі. У першу чергу, завдяки цьому заходу ми перевірили роботу наших штабів, готовність наших захисників до тих викликів, які диктує сьогодення, підготовленість території до відбиття ворога.

Можу констатувати те, що є зауваження по декількох напрямках, але вони не впливають на виконання бойових завдань. Все це врахуємо у своїй подальшій роботі.

Військові частини та підрозділи готові, територія також облаштована до ведення бойових дій – над цим працювали ще з весни спільно з місцевою владою та населенням.

Закликаю цивільне населення не панікувати, підтримувати наших захисників і захисниць, у крайньому випадку – не заважати. Ми професійно виконуємо свою справу, ознак наступу, повторюю, немає!

Не ігноруймо сигнали тривог – після контрнаступу наших військових у напрямку Херсона ворог буде всіма методами намагатися помститися. Ризики є завжди, тому потрібно бути обачним і відповідальним", - повідомив військовий.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: