Завантаження ...

Помер видатний лікар, Почесний громадянин міста Глухова

Помер видатний лікар, Почесний громадянин міста Глухова фото

На 86-му році життя відійшов у вічність лікар-легенда, Почесний громадянин міста Глухова Всеволод Петрович Голюк.

Глухівська міська рада, депутатський корпус, адміністрація КНП «Глухівська міська лікарня», тисячі його пацієнтів із світлим сумом згадуюють багаторічного завідуючого хірургічним відділенням місцевої лікарні.

Всеволод Петрович Голюк зробив значний особистий внесок у розвиток медицини Глухівщини, був надзвичайно відданим обраній професії і став наставником для молодих лікарів.

Без сумніву, він уособлював собою взірець талановитого хірурга, який всі сили віддавав роботі і розвитку свого хірургічного відділення. Він постійно самовдосконалювався, був вимогливим до себе і колег. Пацієнти згадуюють його виключно як уважного, професійного лікаря від Бога.

Уродженець Житомирщини В.П.Голюк за час роботи у Глухові був відзначений грамотами і подяками, його ім’я занесено до Книги пошани. І навіть після виходу на пенсію і переїзду з Глухова вдячні пацієнти і колеги через багато років не забули доктора Голюка: у 2016 році йому присвоєно звання Почесного громадянина Глухова.

Висловлюємо співчуття рідним і колегам Всеволода Петровича. Пам'ять про прекрасного лікаря-хірурга залишиться в історії Глухівської громади.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: