Завантаження ...

«Місто розумних» запускає новий проєкт і анонсує понад 30 заходів для сумчан

«Місто розумних» запускає новий проєкт і анонсує понад 30 заходів для сумчан фото

Громадська організація «Місто розумних» та журнал «Цукр» оголошують про початок проєкту для відповідальних громадян міста Суми.

Вже в листопаді у Розумному Хабі відбудеться 4 лекції, які будуть цікавими в першу чергу волонтерам, громадським активістам і просто небайдужим жителям нашого міста. Також організатори проведуть стендап в укритті, де із сольним концертом виступить комік Сергій Чирков. Окрім цього в листопаді також можна буде відвідати театральну виставу і музичний концерт, які команда згодом анонсує на сторінках організації.

Інший напрям проєкту — навчання для цивільного населення в умовах війни. Щосуботи протягом трьох місяців будуть відбуватися навчання з домедичної допомоги, а цього місяця для цивільного населення також проведуть тренінг з мінної безпеки.

Тренінг з домедичної допомоги

Інструктори з домедичної та тактичної медицини щосуботи проводитимуть практичні тренінги як ефективно діяти в екстрених ситуаціях та надавати першу домедичну допомогу: як зупинити кровотечу, забезпечити прохідність дихальних шляхів, а також дії при інших станах, що потребують невідкладної допомоги.

Реєстрація: https://secure.wayforpay.com/payment/med_dop.

Тренінг з мінної безпеки

Ветеран російсько-української війни, спеціаліст із мінної безпеки Олександр Бабченко навчить розпізнавати вибухові пристрої, уникати детонації, вберігати себе та оточуючих від можливих ушкоджень.

Участь у всіх заходах в межах проєкту можлива на умовах донейту — благодійного внеску на соціальну ініціативу зі збору коштів на корм для 500 безпритульних котів.

Реєстраціяhttps://secure.wayforpay.com/payment/stopmina.

Слідкувати за подальшими анонсами можна на сторінці організації «Місто розумних» у фейсбуці та інстаграмі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: