Завантаження ...

Роменська громада провела в останню путь двох загиблих героїв

Роменська громада провела в останню путь двох загиблих героїв фото

8 листопада Ромни провели в останню путь загиблих Героїв, відважних захисників України Ігоря Олександровича Векленка та Ігоря Вадимовича Гробова.

З перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну старший сержант Ігор ВЕКЛЕНКО став на захист своєї Батьківщини. Він був надійним бойовим побратимом, відрізнявся стійкістю характеру, силою духу. Понад усе любив життя, 13 грудня йому мало б виповнитися 50 років… Але на війні його долю своїм чорним крилом огорнула безжальна смерть. Життя бійця обірвалося 29 вересня 2022 року, при веденні наступальних дій, під час стрілецького бою у передмісті Лиману Донецької області.

4 жовтня 2022 року виконуючи бойове завдання, вірний військовій присязі загинув український захисник Ігор ГРОБОВ, який до останнього подиху боронив нашу землю від ворожої навали. Йому мало б виповнитися 11 листопада – 25 років, але життя Героя обірвалось…

Багато людей вийшли з квітами в руках, щоб віддати данину шани та поваги воїнам, які пожертвували життя за Україну. Зустрічали траурну ходу «живим коридором» – стоячи на колінах.

Церемонія прощання загиблих воїнів відбулась на Алеї Слави. Попрощалися з військовими та низько вклонялися їх світлій пам’яті рідні та близькі, бойові побратими, представники Роменської міської ради, духовенство, небайдужі жителі громади, повідомляє відділ з питань внутрішньої політики Роменської міськради.

Героїв не вмирають!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: