Завантаження ...

Охтирчанка презентувала кліп на пісню «Непрошеним-незваним», в якому перевтілилася в княгиню Ольгу (відео)

Охтирчанка презентувала кліп на пісню «Непрошеним-незваним», в якому перевтілилася в княгиню Ольгу (відео) фото

Співачка Валерія Охтирчанка презентувала на власному YouTube-каналі кліп на пісню «Непрошеним-незваним», в якому перевтілилася в княгиню Ольгу.

За словами Валерії Охтирчанки, слова і музику до пісні «Непрошеним-незваним» вона написала сама. Ця композиція є посланням, яке адресоване рашистам. Над сценарієм кліпу теж працювала самотужки – на знімальному майданчику була і акторкою, і режисером:

«У кліпі поєднала образ української дівчини, яка промовляє містичний заговір-проведіння «Ой, хто, хто в Україну прийде – того смерть страшна настигне». Також образ княгині Ольги, яка крізь призму часу звертається до окупантів із вічності й образ-уособлення смерті, яка прийшла за рашистами».

Зйомки кліпу відбувалися в парку «Київська Русь», що трапилося не випадково:

«Древній Київ у «Парку Київська Русь» є енергетичним центром України. Якщо провести уявні лінії між чотирма українськими святинями: від Києво-Печерської Лаври на півночі до Свято-Миколаївського храму в селі Кулевча Одеської області на півдні, і від Почаївської Лаври за заході до Свято-Софіївської церкви в Харкові на сході – то «Парк Київська Русь» опиниться в точці перетину цих ліній. І що найцікавіше, містика «Парку Київська Русь» на цьому не закінчується. Тут з давніх часів лежить камінь Велеса – святилище одного з головних слов’янських богів. У стародавні часи люди приходили до цього каменю, як зараз ходять до церкви, щоб попросити для себе і своїх близьких здоров’я, удачі в справах, в подорожах. Якщо покласти руки на камінь Велеса і подумки звернутися зі схожими проханнями, то і зараз можна переконатися в його силі».

На початку кліпу глядачі зустрічають княгиню Ольгу біля Михайлівських воріт київського дитинця, які слугували оборонною спорудою і звертається до орди – сучасних рашистів, пророкуючи їм страшну загибель.

Валерія Охтирчанка впевнена, що мистецький фронт, а саме пісенна творчість має значний вклад у перемогу України, оскільки слова й думки – це потужні енергетичні ресурси, за допомогою яких ми пишемо майбутнє. Тож наразі працює над новою піснею «Україна-Перемога», яка має бути пророчою, пише Оперативна Україна.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: