Завантаження ...

На Сумщині молодик намагався задушити 84-річну односельчанку начебто за порчу

На Сумщині молодик намагався задушити 84-річну односельчанку начебто за порчу фото

Слідчі Роменського районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Роменської окружної прокуратури оголосили підозру місцевому жителю, який вдерся до будинку пенсіонерки та намагався її задушити.

Ввечері до поліції надійшло повідомлення про те, що у домівку 84-річної жительки одного із сіл Роменського району проник невідомий чоловік та напав на неї. На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції.

У ході проведених оперативно-розшукових заходів, правоохоронці встановили особу, яка причетна до даного злочину. Ним виявився 22-річний односелець пенсіонерки. Як з’ясувалось, того дня, близько 19:00 години, зловмисник вибив ногою двері до будинку потерпілої, зайшов до її кімнати та почав душити, повідомили в поліції Сумщини.

Як повідомляє Сумська обласна прокуратура, він був дуже розлючений і відразу вдарив пенсіонерку в обличчя, а потім намагався задушити. Коли потерпіла перестала подавати ознаки життя, молодик втік. Прийшовши до тями, пенсіонерка викликала поліцію. Правоохоронці оперативно встановили та затримали нападника, свій вчинок він пояснив тим, що потерпіла навела на нього порчу, тому він їй вирішив помститись.

За клопотанням слідчого та прокурора Роменської окружної прокуратури 22-річному підозрюваному в замаху на вбивство 84-річної пенсіонерки рішенням суду 4 листопада 2022 року обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: