Завантаження ...

На Сумщині під час ліквідації пожежі вогнеборці виявили тіло загиблої людини

На Сумщині під час ліквідації пожежі вогнеборці виявили тіло загиблої людини фото

27 жовтня, о 09:40 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про загоряння приватного житлового будинку в с. Щербинівка, Конотопського району.

На гасіння прибула місцева пожежна команда із сусіднього села та, подолавши відстань близько 22 км, відділення 16-ї державної пожежно-рятувальної частини з м. Путивль.

Як було встановлено, вогонь охопив будівлю по всій площі. Ускладнювало ситуацію те, що будинок був дерев’яний. Приборкання пожежі потребувало значної кількості води, тому автоцистерни дозаправлялися від водонапірної башти, розташованої в 2 км від місця пожежі.

О 10:38 вогнеборці локалізували загоряння, запобігши його подальшому поширенню. Під час розбору конструкцій в будинку було виявлено тіло загиблої людини. О 12:57 пожежу ліквідували.

На місці пожежі працювала слідчо-оперативна група. Загиблим виявився господар будинку, 1936 р.н. За попередніми висновками, припустима причина загоряння – необережне поводження з вогнем при палінні.

З початку року на Сумщині в пожежах загинуло 24 людини. Для запобігання таким випадкам будьте відповідальними у дотриманні правил пожежної безпеки!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: