Завантаження ...

У Ромнах попрощалися із загиблим захисником України

У Ромнах попрощалися із загиблим захисником України фото

У середу, 26 жовтня, сотні людей провели в останню дорогу земляка-захисника, мужнього воїна Артема Миколайовича Шкуліпу, який віддав своє життя у боротьбі за Україну, повідомили в Роменській міськраді.

У рідному місті до Алеї Слава, де відбувалася церемонія прощання “живим ланцюгом” люди навколішки зустрічали Героя. Віддати шану вірному сину України прийшли рідні, близькі, керівництво Роменської громади та старостинських округів, депутати міської ради, духовенство, друзі, побратими та громадськість.

Відмінник, учасник і переможець предметних конкурсів і олімпіад, захоплювався математикою, історією, географією. Школу закінчив із золотою медаллю. Далі вступив на навчання до Сумської академії банківської справи, де досить швидко проминули його студентські роки. Він був світлою, творчою, працелюбною людиною. Мав багато друзів, які його поважали за справедливість, добродушність і відкритість.

Артем любив життя… Мріяв об’їхати всю земну кулю. А особливо, мріяв про вільну, незалежну Україну, будував плани на майбутнє.

Та час надій безжально обірвала страшна війна. Коли на рідну землю ступив ворог своїми брудними чобітьми, Артем не стояв осторонь.

На початку повномасштабного вторгнення без вагань пішов захищати нашу державу, своїх рідних, близьких, друзів та знайомих від ворога.

Загинув 22 жовтня під час виконання військового обов’язку – захисту кордонів України поблизу населеного пункту Підлиман Харківської області.

Без підтримки залишилися батьки, сестра, дружина, друзі Героя.

У пам’яті всієї громади Артем назавжди залишиться відданим патріотом своєї землі.

У щирій молитві та скорботі схиляємо голови перед нашим Захисником. Жодними словами не втамувати пекучий біль…

Світла пам’ять, шана і слава Артему ШКУЛІПІ.

Герої не вмирають, а навічно вписують свої імена в новітню історію УКРАЇНИ!

Слава Україні! Героям Слава!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: