Завантаження ...

У Конотопі воду будуть постачати лише вдень

У Конотопі воду будуть постачати лише вдень фото

З 21 жовтня, орієнтовно до кінця жовтня, водопостачання по місту буде здійснюватися з 5:00 ранку до 23:00 вечора, інформує КП ВУВКГ “Водоканал Конотоп”.

Введено режим максимальної економії електроенергії через необхідність зменшення навантаження на енергетичну систему України, що серйозно постраждала останнім часом від ракетних обстрілів російської федерації й потребує відновлення.

У рамках цього вводяться вимушені тимчасові обмеження й у роботі деяких об'єктів інфраструктури міста.

Оскільки насосне обладнання водопровідно-каналізаційного господарства є потужним і енергозатратним, його роботу теж буде тимчасово оптимізовано згідно з графіком (обладнання на головному водозаборі міста буде вимикатись кожного дня в години найменшого водорозбору).

Таким чином, з 21.10.2022року, орієнтовно до кінця жовтня, водопостачання по місту буде здійснюватися з 5:00 год. ранку до 23:00 год вечора (з 23:00год. до 5:00год. вода подаватись не буде).

Відключення мікрорайонів "Житломасив" та "КВРЗ", що живляться від окремих водозабірних свердловин, не планується, якщо не буде виникати аварійних відключень електроенергії з боку ПАТ "Сумиобленерго".

Ситуація може змінюватись залежно від стабільності та відновлення системи електропостачання, тому наполегливо радимо всім мати запас води та бути готовими до аварійних відключень водопостачання і в інші години доби, повідомляє Конотопська міська рада.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: