Завантаження ...

У Сумському районі провели в останню путь загиблого військового

У Сумському районі провели в останню путь загиблого військового фото

У селищі Сад Сумського району попрощалися із загиблим бійцем Михайлом Плутом, який служив у 207-му протитанковому батальйоні. Він загинув під час артилерійського обстрілу в Донецькій області 14 жовтня, йому було 30 років.

У селищі Сад він народився, виріс та створив власну сім’ю. Провести в останню путь захисника прийшли рідні та знайомі. Також віддати шану товаришу приїхали його бойові побратими, пише Суспільне.

"Познайомились ми в військкоматі, пішли разом в одне відділення. Далі трохи нас доля розкинула, але ми знову зійшлись, пішли, знову ж таки, разом, все разом. Він гарний хлопець, він добрий, багато посміхався. А зараз він героїчно лежить там і лише тепер тільки про нього пам'ять і все", — згадує про загиблого Євген Зайцев.

Бойовий побратим загиблого — Юрій Сіренко розповів: "Його бачення було таке, що Україну потрібно захищати. Він не побоявся вийти на самий передок і в самій гарячій точці, мабуть, всієї України. Це дуже сміливий вчинок і я вважаю, що його загибель буде не марною і ми обов’язково переможемо і обов’язково Україна буде… буде все Україна".

Попрощатися з Михайлом Плутом прийшли його однокласниці.

"Він був завжди добрим, чуйним. Завжди допомагав у будь-якій справі. Нічого поганого взагалі нікому не робив. Це для нас дуже велика втрата… ну.. слова тут зайві", — говорить однокласниця Михайла — Інна Білоног.

Проводжаючи труну з тілом загиблого до місцевого кладовища, односельці створили коридор пошани. На кладовищі селища Сад відбулась церемонія прощання із загиблим захисником.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: