Завантаження ...

У Сумах попрощалися із загиблим солдатом Максимом Ушаковим

У Сумах попрощалися із загиблим солдатом Максимом Ушаковим фото

У Сумах поховали загиблого солдата Максима Ушакова. Труну з тілом військового привезли на відспівування у Свято-Воскресенський кафедральний собор.

Віддати шану захиснику Максиму Ушакову прийшли рідні та знайомі. Він був військовим протягом 23 років, каже брат загиблого Сергій. "Він пішов служити одразу після армії. Він казав: я себе не бачу у цивільному житті. Тому він одразу пішов за контрактом – прикордонником. Через деякий час, так вийшло, що він пішов у танкове і став командиром танку", - розповів брат загиблого Сергій Ушаков, пише Суспільне.

Провести в останню путь Максима Ушакова прийшли і його однокласники. "Ми підтримували зв'язок, він як приїжджав, ми зустрічались постійно. Десь на початку вересня, чи в середині вересня здзвонювалися з ним, балакали, все добре. Настрій був бойовий. Страшно, тяжко, але настрій був бойовий", - говорить однокласник Максима Ушакова Роман Федоренко.

Знайома загиблого Юлія Самусенко говорить, що багато років знає Максима. "І я просто в шоці, коли мені зателефонували й сказали, я не повірила. Ми з ним списувалися і він "перемога за нами, перемога за нами"... і ми чекали його вдома з перемогою".

Попрощатися із загиблим майстер-сержантом прийшли бойові побратими. "Ми служили в одному підрозділі. Відповідальний військовий, професійний військовий, командир танка. Відповідальна людина. Загинув він у бою. Ворожий снаряд попав у танк", - розповів бойовий побратим Максима Ушакова Олександр.

Загинув Максим Ушаков 13 жовтня, під час виконання бойового завдання у Донецькій області, поблизу Лиману. Йому було 40 років.

Після відспівування, труну з тілом Максима Ушакова відвезли на Баранівське кладовище. Там його поховали на Алеї Слави.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: