Завантаження ...

У Сумах судитимуть наркодилерку

У Сумах судитимуть наркодилерку фото

Слідчі Сумського районного управління поліції під процесуальним керівництвом Окружної прокуратури міста Суми завершено досудове розслідування та до суду направлено обвинувальний акт стосовно 38-річної жінки, яка робила «закладки» з психотропною речовиною «PVP».

В липні поточного року в обласному центрі інспектори патрульної поліції помітили громадянку, яка копирсалася в землі біля паркану. Жінка помітно нервувала. Під час проведення поверхневої перевірки правоохоронці виявили у неї 76 згортків із речовиною синтетичного походження.

Затримана зізналася, що робила «закладки» з наркотичними речовинами. Більш того, у ході огляду її мобільного телефону поліцейські виявили 25 місць з координатами «GPS», де вона залишала наркотики. Загальна маса вилученої в жінки особливо небезпечної психотропної речовини «PVP» становить 15,4 г.

Дії обвинуваченої кваліфіковано за ч. 2 та ч. 3 ст. 307 КК України. інформацію. Будьте уважними та не дайте вас ошукати, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: