Завантаження ...

У Сумському СІЗО повідомлено про підозру кримінальним авторитетам

У Сумському СІЗО повідомлено про підозру кримінальним авторитетам фото

За процесуального керівництва Сумської обласної прокуратури повідомлено про підозру групі з трьох осіб, які в місцях позбавлення волі установили та поширювали злочинний вплив на ув’язнених, а також вимагали в них грошові кошти (ч. 4 ст. 189 та ч. 2 ст. 255-1 КК України).

За даними слідства, підозрювані, перебуваючи в місцях попереднього ув’язнення та використовуючи здобутий у кримінальних колах авторитет, установили свої правила порядку та вимагали кошти в ув’язнених, які утримувались в цій установі.

У п’ятницю, 7 жовтня 2022 року, правоохоронці із залученням спецпідрозділу КОРД та роти поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції провели обшуки у камерах, під час яких виявили та вилучили мобільні телефони та чорнові записи щодо протиправної діяльності підозрюваних.

Досудове розслідування здійснюється слідчими СУ ГУНП за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в Сумській області ДСР НП України, за сприяння ДУ «Сумський слідчий ізолятор» під процесуальним керівництвом прокуратури, повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: