Завантаження ...

На Донбасі загинув захисник України з Глухова

На Донбасі загинув захисник України з Глухова фото

У бою з московськими окупантами, визволяючи від ворога український Донбас, поблизу населеного пункту Ямпіль загинув глухівчанин Ігор Володимирович Білевич (04.10.1971 – 29.09.2022).

Ігор Білевич – еліта України, козак, майстер, патріот. Мав золоті руки, відроджував і пропагував традиційне мистецтва Сіверщини, працював із студентами і дітьми, був свідомим, непохитним і активним громадянином.

Заслужений майстер народної творчості України, член Національної спілки майстрів народного мистецтва Ігор Білевич, без перебільшення, став своєрідним брендом Глухова, його обличчям і совістю. Доцент кафедри технологічної і професійної освіти ГНПУ ім. О.Довженка він одним з перших пішов по мобілізації в зону АТО, після демобілізації був одним із найактивніших патріотів. Він був натхненником всеукраїнського фестивалю різьбярства у Глухові, став засновником козацького клубу «Гарда». Його вироби - окраса виставок і приватних колекцій.

З першого дня повномасштабного вторгнення росіі сержант Білевич – ВОЇН. Захищав підступи до Києва, потім разом із побратимами стримував орду рашистів на Донеччині.

Глухів схиляє голову перед неймовірним сином українського народу, перед талановитим майстром, педагогом і сміливим воїном.

Висловлюємо співчуття рідним ГЕРОЯ, розділяємо горе.

Віримо у ЗСУ і знаємо, що московитська наволоч буде розбита!

Вічна слава героям!

Про дату прощання буде повідомлено, як тільки стане відомо про доставку тіла Героя у Глухів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: