Завантаження ...

У Сумах підприємцям пропонують отримати відшкодування відсотків за кредитами

У Сумах підприємцям пропонують отримати відшкодування відсотків за кредитами фото

Департамент забезпечення ресурсних платежів оголосив проведення конкурсу на надання фінансової підтримки суб’єктам малого і середнього підприємництва з бюджету Сумської МТГ.

Згідно з Порядком надання такої фінансової підтримки, кошти, виділені на відшкодування частини відсотків за кредитами, наданими суб’єктам малого і середнього підприємництва, спрямовуються на часткову компенсацію суми, фактично витраченої на сплату відсотків за користування коротко- і середньостроковими кредитами. Мова йде про кредити, які надали банки на реалізацію бізнес-планів підприємців під відсоткову ставку не більше ніж 30% річних, за умови доведеної успішної реалізації бізнес-плану або його частини.

Право на отримання такого відшкодування мають суб’єкти малого і середнього підприємництва, які зареєстровані як суб’єкти господарювання та здійснюють діяльність у Сумській міській територіальній громаді.

Документи для участі у конкурсі приймають у Департаменті забезпечення ресурсних платежів з 27 вересня по 26 жовтня включно.

Звертатися за адресою: вул. Садова, 33, каб. 34. Телефон для довідок: 700-139.

Детальніше можна дізнатися за цим посиланням.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: