Завантаження ...

Нащадків сумських і черкаських козаків одружив генерал Залужний

Нащадків сумських і черкаських козаків одружив генерал Залужний фото

Незвичайне весілля: свідком був Віталій Кличко, а Валерій Залужний проводив обряд шлюбу.

У Києві відбулося унікальне одруження. Мер Києва Віталій Кличко був свідком на весіллі офіцера Євгенія Воротила та Марії Гуреш, а обряд укладання шлюбу проводив Головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний. Про це повідомила мати нареченої, уродженка Сумщини письменниця Тамара Горіха Зерня на своїй сторінці у Facebook.

«У нашій родині було велике свято. Моя донька Марія Гуреш стала дружиною Євгеній Воротило

Нащадки двох давніх козацьких родів - сумського роду Негрійків і черкаського роду Воротил - створили нову сім'ю і відтепер будуватимуть власний дім.

Неможливо передати словами наше зворушення, хвилювання і гордість за дітей.

Марійка стала дружиною офіцера, свідомо і добровільно прийнявши на себе усі тривоги і складнощі, пов'язані з цим статусом. Женя пообіцяв усе життя берегти, охороняти і воювати за спокій своєї дружини.

Великою честю для нас є те, що молодят розписав Головнокомандувач Збройних сил України пан Валерій Залужний, а свідком одруження став мер Києва пан Віталій Кличко.

І зробили це з великою щирістю і теплом. Женя отримав стільки настанов від свого найвищого командира під час церемонії, що у нього не буде іншого виходу, як тільки стати ідеальним чоловіком...

Після події діти дістали прапор і попросили наших почесних гостей на ньому розписатися.

Дякую усім, хто розділив з нами наші емоції у цей день. Віримо у перемогу ЗСУ і щасливе майбутнє наших дітей у вільній Україні», - повідомила Тамара Горіха Зерня.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: