Завантаження ...

Сумські баскетболісти зіграють у фінальному турі Кубку України 3х3 “Вперед до перемоги”

Сумські баскетболісти зіграють у фінальному турі Кубку України 3х3 “Вперед до перемоги” фото

Фінал Кубку України з баскетболу 3х3 серед чоловічих команд “Вперед до Перемоги” пройде у неділю, 4 вересня, у Києві на НСК “Олімпійський”. Старт змагань о 10:00.Фінал Кубку України з баскетболу 3х3 серед чоловічих команд “Вперед до Перемоги” пройде у неділю, 4 вересня, у Києві на НСК “Олімпійський”. Старт змагань о 10:00.

Список фіналістів сформовано за підсумками проведених п’яти етапів.

Путівку у фінал отримали фіналісти кожного з етапів, а у випадку, якщо один з двох фіналістів (або обидва) вже гарантував собі вихід до фіналу, то путівку отримували наступні команди за підсумковою таблицею на конкретному етапі. Ще дві путівки отримали дві кращі команди серед бронзових призерів окремих етапів. Серед учасників і наша “ЗСО – СумДУ”.

Змагання відбуватимуться без глядачів відповідно до наказу Міністерства молоді та спорту України від 28.05.2022 No 1587 «Про деякі питання проведення всеукраїнських спортивних заходів в умовах воєнного стану”. У разі повідомлення про повітряну тривогу учасники змагань переходять у найближче укриття.

Стежити за змаганнями можна буде завдяки онлайн трансляціям на сайті ФБУ.

Також під час проведення фіналу буде проведено благодійний аукціон, а зібрані кошти підуть на придбання авто для ЗСУ. Під час змагань всі бажаючі зможуть долучитись до збору коштів та зробити свій внесок на придбання авто для ЗСУ. Ціль – зібрати 300 000 грн. У кожного з небайдужих є можливість задонатити завдяки QR коду, що на афіші або через PayPal: mediaukrbasket@gmail.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: